Forum

Forumindex > Teori > Kunskaps(teoriprov)prov & Körprov
Kunskaps(teoriprov)prov & Körprov
1 November 2014 kl. 7:11 am

Reg. datum: Oct 2014
Inlägg: 1 st

Kunskaps(teoriprov)prov & Körprov

Nu är det min tur för kunskapsprovet och körprovet , äntligen efter att ha varit kk-lös i 7 år , innan dess hade jag kk i 24 år och körde så gott som både natt
och dag . Efter en olycka så tog det en hel del tid att komma tillbaka till livet och nu har jag snart tagittillbaka det helt , utan körkortet var jag mindre än halv.
Mycket har ju ändrats sedan jag tog mitt kk vid 18års ålder .Är nu 48år :) Jag ger mig dock inte ,detta får kosta vad det vill för kortet ska jag ha igenJag tokläser det jag orkar och kan här nu inför måndag 3/11 och bara hoppas att gudarna är med mig nu så jag slipper mer kostnader med nya / nytt prov .
Har ju tyvärr sjukbidrag då livet inte blev som tänkt efter olyckan , detta ger inte så mckt då fogden tagit sitt och då räkningarna är betalda .
Jag hoppas nu på TUR och är smått förväntansfull efter DAGEN då jag är i mål . :) Tar gärna emot tips om vilka frågor det blev och om ngn vet hur trafikinspektören/erna är i Falköping , så skriv gärna KÖR LUGNT NI SOM KÖR , KÄMPA PÅ NI SOM KÄMPAR O HA DET GOTT

Det finns inga svar på denna tråd...